Проведення due diligence сільськогосподарського підприємства на півдні України для подальшого придбання підприємства іноземним інвестором. - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

На початку 2017 року ЮФ «Центр правового консалтингу» було отримано запит на проведення due diligence працюючого сільськогосподарського підприємства на півдні України для подальшого придбання підприємства іноземним інвестором.
Основною метою проведення due diligence є встановлення можливих недоліків придбаного об’єкта, а саме аудиту якості земельного банку і встановлення недоліків юридичного, фінансового, управлінського і організаційного характеру.
За результатами проведеної консультації був складений меморандум про співпрацю, в рамках якого, ЮФ «Центр правового консалтингу» проведе комплексну аналітичну оцінку діяльності об’єкта придбання, а так же буде надавати інвестору необхідні консультації з юридичних, господарським, податковим та бухгалтерським питань.
Так само в рамах співпраці буде надана послуга по комплексному супроводу Старт-Ап проектів, оскільки іноземним інвестором планується впровадження інноваційних технологій по вирощуванню плодових культур, які раніше не застосовувалися в Україні.
Кураторами проекту виступили керуючі партнери Андрій Олефіренко і Артур Нонко, юридичні консультації надавали старший юрист Роман Кравченко, а так же фахівець з бухгалтерського обліку Юлія Падалка.


Дізнайтеся більше про послуги ЮФ “Центр правового консалтингу”
в сфері юридичного супроводу придбання сільськогосподарського бізнесу в Україні та його подальший супровід: https://cpk.ua/agri/ 

А так же про послуги в сфері Комплексного супроводу START-UP проектів: https://cpk.ua/start-up/  

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda