ЮФ «Центр правового консалтингу» розширює свої можливості з надання юридичних послуг високої якості та складності. - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

Юридична фірма «Центр правового консалтингу» перебуває в постійному розвитку, відкриває нові практики, збільшує штат співробітників, підвищує рівень можливостей компанії з надання юридичних послуг високої якості та складності.
В рамках розвитку сектора бізнес-консультацій Компанією було залучено до співпраці 2 провідних юриста, висококласних фахівця в сфері комерційного права.
Так само завдяки успішно-проведеним творчих конкурсів серед студентів, випускників юридичних факультетів, три молодих фахівця успішно пройшли стажування в компанії і продовжують удосконалювати свої знання і практичні навички в сфері юриспруденції під керівництвом кращих фахівців ЮФ «Центр правового консалтингу».

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda