Реєстрація представництва іноземної компанії в Україні
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев
регистрация вино

Одним із способів здійснення іноземною компанією діяльності, в тому числі підприємницької, на території України є відкриття представництва.

Представництва призначені для розширення бізнесу компаній, які розвиваються і у яких багато клієнтів в тих чи інших країнах, а також для поставок продукції без зайвих посередників, не реєструючи при цьому нові компанії в інших країнах.

Плануючи зареєструвати представництво в Україні, керівництву іноземної компанії варто поцікавитися, які види діяльності у нас ліцензуються. Якщо діяльність компанії не підлягає ліцензуванню, відкриття свого представництва буде оптимальним способом виходу на ринок України для представлення своєї продукції. Перевагою даного способу є те, що представництво буде повністю підконтрольне материнській компанії. Для працевлаштування іноземних громадян не потрібно буде отримувати спеціальний дозвіл, адже вони зможуть працювати на основі службових карток і трудового договору, укладеного з материнською компанією.

Так, команда фахівців Юридичної фірми «Центр правового консалтингу» допомогла підготувати всі необхідні документи і надала підтримку на всіх стадіях реєстрації представництва винному заводу повного циклу, що належить холдингу «Джорджіан Алко Груп».

Девіз компанії – «Відроджуємо минуле в сьогоденні!». 127 гектарів одного з виноградників простягаються уздовж берегів річки Кісісхеві – притоки річки Алазані, у виноробному регіоні Грузії, Кахетії – в Алазанській долині. Сонце цього благодатного краю наливає і наповнює ароматним соком грона таких сортів винограду як Сапераві, Усахелаурі, Ркацителі та Мцване. Власники підкреслюють, що найтонші смакові якості кращих сортів винограду гармонійно поєднуються і зберігаються на сучасному європейському обладнанні досвідченими виноробами, які точно відтворюють старовинний технологічний цикл виробництва вин, яким так славляться грузинські вина.

Юридична фірма «Центр правового консалтингу» допомагає бізнесу пройти всі кроки реєстрації будь-якого підприємства – від обрання потрібних КВЕД, розробки установчих документів та визначення форми оподаткування, до проведення державної реєстрації, виготовлення печатки, ключів ЕЦП і відкриття банківських рахунків.

Відкриттям представництва керував Золкін Владислав Олександрович.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda