Партнеры по духу - сpk.ua
Центр правового консалтинга
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

Партнеры по духу

Протягом трьох тижнів команди юридичних фірм та юридичних департаментів компаній змагалися за Кубок газети «Юридическая практика», взявши участь у другому турнірі з міні-футболу серед дипломованих юристів. Саме ця відмінність стала особливістю осінніх змагань, адже на вимогу організаторів право участі у турнірі мали винятково юристи з дипломом про відповідну освіту.
Як і годиться, вісімку команд за допомогою жеребу було розділено на дві групи. По завершенні початкового етапу — групового турніру — перші дві команди утворювали квартет найсильніших, який продовжував боротьбу за кубок, інша ж четвірка, також об’єднана в окрему групу, змагалася за втішний Малий кубок.
У групі «А» своє беззаперечне лідерство підтвердив діючий володар кубка — команда «Алексеев, Боярчуков і Партнери”, яка виграла всі три матчі. Друга путівка до супергрупи дісталася футболістам «Центру правового консалтингу». Командам «Держкомрезерв України» та «Легітімус», які здобули одну перемогу на двох, нічого не залишалося як задовольнитися участю у Малому кубку. Боротьба у групі «Б» не виявила явного фаворита: команда «Євроюріс» двічі перемогла та одного разу зіграла внічию, проте такий результат дав їй змогу посісти перший рядок. Програвши лише переможцю групи, друге місце забронювала команда «Василь Кісіль і Партнери». Третій та четвертий рядок посіли відповідно «Центр правового консалтингу Україна» та D&D Lawyers. Після з’ясування стосунків у групах на учасників чекало найцікавіше — матчі у новостворених квартетах та, звичайно, фінальні зустрічі. Тож ціна кожної перемоги у цих поєдинках неймовірно зростала.
Фаворит турніру — «Алексеев, Боярчуков і Партнери» — підтвердив свої зазіхання на кубок, також вигравши всі свої поєдинки, при цьому у трьох матчах команда «наколотила» 31 м’яч, а пропустила лише 4. Забити могли й більше, але «Центр правового консалтингу» через скасування гри за його ініціативи отримав технічну поразку — 3:0. Утім, у решти суперників «ЦПК» зміг перемогти, що дало змогу команді пробитися до фіналу… і знову, вже втретє на турнірі, зустрітися з головним претендентом на чемпіонство. Третє місце мали розігрувати «Василь Кісіль і Партнери» та «Євроюріс».
Вельми цікавою виявилася боротьба у групі, яка виборювала Малий кубок. Епідемія нічиїх усіх її учасників виявилася на користь «Центу правового консалтингу Україна» та D&D Lawyers, які й розіграли Малий кубок. У їхніх попередніх матчах «ЦПКУ» одного разу виявився сильнішим (10:7), а наступна гра завершилася внічию (3:3).
Фінал Малого кубка розпочався з гола «ЦПКУ» і завершився голом також цієї команди, але між ними футболістам D&D Lawyers вдалося чотири рази розписатися у воротах суперника. Тож переможці цього матчу-реваншу вибороли Малий кубок. Третє місце втішного турніру посіла команда «Держкомрезерв України», яка перемогла «Легітимує» — 4:1.
У четвірці найсильніших «Євроюріс» упевнено переграв «ВКП» з рахунком 6:і і виборов «бронзу». А от у фіналі обом командам та їхнім численним уболівальникам довелося добряче понервувати. Першими рахунок відкрила команда «ЦПК», але гравці «АБП» становище доволі швидко вирівняли, а потім забили ще чотири м’ячі. Гру начебто було зроблено, але команда «ЦПК» не здалася і відповіла двома влучними пострілами. На більше у команди вже не вистачило часу. Остаточний рахунок зустрічі — 5:3. Тож «консультанти» вибороли «срібні» медалі турніру, а «золото» та кубок газети «Юридическая практика» зі стовідсотковими показниками здобули гравці «АБП».
Також пам’ятними нагородами було відзначено найкращих футболістів турніру. Воротарем турніру було визнано Олексія Лісовського («ЦПК»), найкращим гравцем став Вадим Кізленко («АБП»), нападником — Ярослав Ситник («Євроюріс»), а найкращим захисником визнали Олександра Мамуню («ВКП»).
Ростислав Пъятенко, журнал “Украинский юрист”

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda