KYIV SMART CITY FORUM 2018
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев
KYIV SMART CITY FORUM укр

31 жовтня 2018 керуючий партнер ЮФ “Центр правового консалтингу” Андрій Олефіренко, юристи Анна Клименко та Артем Гордєєв відвідали Kyiv Smart City Forum – одну з найважливіших платформ для обговорення життя української столиці. Форум проходив в КВЦ “Парковий” і зібрав величезну кількість учасників, небайдужих до впровадження технології “smart city”. Захід відкривав мер міста Віталій Кличко, який підкреслив важливість і необхідність популяризації цифрових технологій в таких сферах, як медицина, житлово-комунальне господарство, інфраструктура та освіта. Сам форум об’єднав кілька секцій, присвячених безпеці столиці, охорони навколишнього середовища, стартапам і блокчейн технологіям, урбаністиці та будівництву. Серед спікерів були не тільки українські бізнесмени, інвестори і політики, а й міжнародні експерти. В рамках Форуму також пройшло нагородження міст-лідерів по впровадженню технологій в інфраструктуру. У номінації “Найкомфортніше місто для життя” переміг Київ, оскільки саме в столиці було реалізовано більше 40 різних проектів з використанням нових технологій. А самим інноваційним містом був визнаний Харків, так як впровадив smart-рішення в сфері інфраструктури, електронного управління, екології та адмін послуг.

Сподіваємося, що Kyiv Smart City Forum продовжить своє існування і в наступні роки, збираючи світових експертів для вирішення актуальних проблем українських міст, і закріпить статус майданчика для популяризації та впровадження інновацій в інфраструктуру.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda