Спільна лекція ЮФ «Центр правового консалтингу» та «Правничої клініки» Національного університету «Києво-Могилянська Академія» на тему: «Особливості адвокатської діяльності в кримінальному процесі». - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

Юридична фірма «Центр правового консалтингу» спільно з «Правничою клінікою» Національного університету «Києво-Могилянська Академія» провели лекцію студентам 5-го курсу юридичного факультету. Темою заняття були особливості адвокатської діяльності в кримінальному процесі. Адвокат, юрист ЮФ «Центр правового консалтингу» Олександр Прокопець поділився зі студентами досвідом в сфері захисту клієнтів в кримінальних процесах, відповів на запитання студентів про особливості адвокатської практики.
Так само серед студентів був оголошений конкурс студентських робіт, за результатами якого кращі учасники зможуть працевлаштуватися в нашу компанію.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda