Супровід енергетичного проекту в агро-секторі. - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

ЮФ «Центр правового консалтингу» було отримано запит на комплексний супровід START-UP проекту в сфері енергетики та сільського господарства. Інвестор має намір створити в Україні підприємство з переробки відходів сільськогосподарської продукції в біоенергетичне паливо.

За результатами проведеної консультації був складений меморандум про співпрацю, в рамках якого, ЮФ «Центр правового консалтингу» буде здійснювати консультування в період побудови корпоративної структури і бізнес-моделі, надавати послуги щодо коректного оформлення інтелектуальної складової проекту, а так само договірного оформлення бізнес – процесу . Фахівцями копанні буде здійснюватися бухгалтерський супровід і податкове планування діяльності підприємства.

Кураторами проекту виступили керуючі партнери Андрій Олефіренко і Артур Нонко, юридичні консультації надавали старший юрист Роман Кравченко, а так же фахівець з бухгалтерського обліку Юлія Падалка.
Дізнайтеся більше про послугу «Комплексний супровід START-UP проектів»: https://cpk.ua/start-up/

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda