Наймасштабніший фестиваль цього літа завершився
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев
Наймасштабніший фестиваль цього літа завершився

ЮФ “Центр правового консалтингу” успішно надала юридичну підтримку під час проведення фестивалю BeLive з 21 по 24 червня 2018 року у місті Києві на території НСК “Олімпійський”.

BeLive – став однією з найголовніших подій цього літа. На сцені виступали JAMIROQUAI, HURTS, PAROW STELAR BAND, KAZKA, Время и Стекло та інші: якісна музика для найвибагливіших меломанів. Окремі зони Start-UP, BLOGGING сприяли вільному спілкуванню з відомими і улюбленими спікерами; неймовірно смачні і різноманітні фуд-корти; окрема KIDS-зона – все це в поєднанні з чималою кількістю менших, але приємних сюрпризів, залишили чимало неймовірних вражень та позитивних емоцій відвідувачам.

Постійну правову підтримку під час проведення фестивалю надавали адвокат ЮФ “Центр правового консалтингу” Роман Кравченко та юристи Владислав Золкін, Андрій Кравченко та Олександр Петрик.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda