PR-менеджер юридичної фірми «Центр правового консалтингу» Гайдук Олена взяла участь в круглому столі «Юридичний бізнес та ЗМІ: проблеми і перспективи» - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

PR-менеджер юридичної фірми «Центр правового консалтингу» Гайдук Олена взяла участь в круглому столі «Юридичний бізнес та ЗМІ: проблеми і перспективи»

PR-менеджер юридичної фірми «Центр правового консалтингу» Гайдук Олена взяла участь в круглому столі «Юридичний бізнес та ЗМІ: проблеми і перспективи», організований «Юридичною газетою», який пройшов 29 жовтня в холі інформаційного бізнес агентства «ЛІГАБізнесІнформ». В ході заходу розглядалося питання взаємовигідного співробітництва між юридичним бізнесом та ЗМІ. Головним досягненням такого заходу стала можливість особистого спілкування та обміну досвідом між PR-менеджерами провідних юридичних фірм України та юридичними ЗМІ.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda