Юридична фірма «Центр правового консалтингу» представила інтереси компанії «Форвард Медіа Груп Україна» у справі про ліквідацію підприємства. - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

Юридична фірма «Центр правового консалтингу» представила інтереси компанії «Форвард Медіа Груп Україна» у справі про ліквідацію підприємства.

Ухвалою Господарського суду м. Києва від 14.10.2013 року затверджено звіт ліквідатора арбітражного керуючого Мачульного Олександра Івановича та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю «Форвард Медіа Груп Україна». Вищезазначеною ухвалою суду ТОВ «Форвард Медіа Груп Україна» ліквідовано. Внесення відомостей про ліквідацію ТОВ «Форвард Медіа Груп Україна» до Реєстру юридичних та фізичних осіб підприємців, відбудеться після направлення Господарським судом м. Києва своєї ухвали від 14.10.2013 року на адресу державного реєстратора.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda