Кваліфікований захист інтересів клієнта у справі про ДТП
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев
ДТП мерседеси

Адвокати юридичної фірми «Центр правового консалтингу» успішно захистили інтереси клієнта у справі про дорожньо-транспортну пригоду.

Винуватець, не бажаючи компенсувати нашому клієнтові завдану шкоду, звернувся до Оболонського районного суду міста Києва з наміром оскаржити протокол про ДТП і, додатково, на свій рахунок, стягнути не малу суму збитків. У суді винуватець ДТП давав неправдиві свідчення, сам же постійно в них плутався, на питання захисту чітко відповісти не міг. Так, адвокати юридичної фірми «Центр правового консалтингу» побудували тактику захисту і питання таким чином, що винуватець не зміг ввести суд в оману і залишитися безкарним, а наш клієнт отримав можливість отримати належну компенсацію.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda