Керуючий партнер ЮФ «Центр правового консалтингу» Артур Нонко виступив з доповіддю на семінарі-практикумі «Оподаткування адвокатів і приватнопрактикуючих юристів» - сpk.ua
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев

Керуючий партнер ЮФ «Центр правового консалтингу» Артур Нонко виступив з доповіддю на семінарі-практикумі «Оподаткування адвокатів і приватнопрактикуючих юристів»

Семінар-практикум «Оподаткування адвокатів і приватнопрактикуючих юристів» відкриває цикл заходів приурочених до Дня юридичної практики.
Артур Нонко, керуючий партнер ЮФ «Центр правового консалтингу», розповів про особливості оподаткування для приватнопрактикуючих юристів, які перебувають на спрощеній чи на загальній системі оподаткування, а також для адвокатів. Крім цього Артур Вікторович розповів про відмінності і переваги того чи іншого способу діяльності фізичних осіб у сфері права.
На семінарі також розглядалися питання обов’язків адвокатів, як суб’єктів первинного фінансового моніторингу, особливості заповнення декларацій про доходи вказаною категорією осіб.
Семінар-практикум, організований газетою «Юридична практика» спільно з Київською міською кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури, проходив 15 березня в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім.Т.Шевченка.

Детальніше про проведення семінару-практикуму «Оподаткування адвокатів і приватнопрактикуючих юристів» читайте у статті “Юридичної практики” “Адвокы – не наложники”

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda