Як виграти спір щодо іпотечного майна?
Центр правового консалтингу
Open/Close Menu Юридическая фирма ЦПК Киев
Як виграти спір щодо іпотечного майна?

Юридична фірма «Центр правового консалтингу» успішно захистила інтереси фізичної особи в місцевому загальному суді у справі за позовом банку, що перебуває в процедурі ліквідації, про звернення стягнення на іпотечне майно шляхом визнання права власності на нього.

Позовні вимоги банку були обґрунтовані тим, що відповідач не виконав свої зобов’язання за кредитним договором, а тому є всі підстави для звернення стягнення на іпотечне майно шляхом визнання права власності на нього за банком.

На підставі обґрунтовано підготовленої правової позиції та завдяки ефективному судовому представництву, юристам ЮФ “Центр правового консалтингу” вдалося захистити права та законні інтереси фізичної особи, в результаті чого судом було прийнято рішення, яким відмовлено банку у задоволенні позову в повному обсязі.

Представлення інтересів клієнта в суді здійснював адвокат ЮФ “Центр правового консалтингу” Кравченко Роман Миколайович.

ООО "Центр правового консалтинга". ® ЦПК. 2005-2019. Все исключительные права на весь материал, размещенный на сайте, принадлежат ООО " Центр правового консалтинга ". Размещение материалов сайта на других площадках допускается исключительно при указании прямой видимой ссылки на первоисточник.

Pacta Sunt Servanda